Værkstedet

Du er velkommen i det arbejdende værksted

Værkstedet

Er du på besøg i North Urban Art Studio, er du velkommen til at slå et smut forbi mit åbne værksted og showroom. Det er her, jeg eksperimenterer, former og producerer alt, der udstilles og sælges. Så kig ind og find mig i værkstedet, hvis du vil blive klogere på, hvordan en klump ler ender som kop, skål eller tallerken.

Lidt om mig

Trine Bruun Hansen, uddannet fra Aarhus Kunstakademi, bor i Aalborg, har 3 voksne børn og har sit eget firma Bruuns Keramik, som holder til hos North Urban Art Studio, som er et stort fælles studio med ialt 17 udøvende kunstnere og kunsthåndværkere. Er også tilknyttet teamet på Keramikken på Fokus Aalborg som underviser. 

Jeg laver keramik til hverdagen, kopper, skåle, tallerkener, kander, drejet i stentøjsler og brændt til 1250 grader. Mit ønske og mål er, at mine produkter bliver brugt hver dag, og at de både er funktionelle og smukke og giver glæde ved dagligt brug.

Følg med

Jeg laver mange andre ting end arbejdet i værkstedet. Følg med på min instagram og bliv tippet om gode tilbud, arrangementer eller markeder.

Vi ses derinde!